sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Vuohenjuusto-tomaattipasta


Perjantai-iltana ruokakauppaan meneminen on usein huono idea. Mutta jos on ihan pakko, niin kannattaa ainakin mennä ei-nälkäisenä ja ei-kiireisenä. Syödä vaikka ensiksi vuohenjuuston jämistä ja tomaattikastikkeesta kyhättyä pastaa. Ei ahdista jonot!

Vuohenjuusto-tomaattipasta


Pilko 1 salottisipuli, 2 valkosipulinkynttä ja 1 iso tomaatti (poista sisus). Kuumenna kattilassa reilu tilkka öljyä ja kuullota sipuleita miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää 2tl sokeria ja kuullota vielä hetki. Lisää tomaatit. 

Anna tomaattien hautua muutama minuutti ja lisää sitten 1prk tomaattimurskaa. Mausta suolalla, oreganolla, basilikalla ja mustapippurilla. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen, kunnes se on saostunut (15-20min). Hurauta tasaiseksi sauvasekoittimella ja mausta 1tl balsamicolla.

Kastiketta riittää 2-3 pasta-annokseen. Lisää kastike kypsän pastan joukkoon, sekoita ja annostele pasta lautasille. Murustele annosten päälle vuohenjuustoa. Koristele persiljalla, mustapippurilla ja muutamalla tipalla oliiviöljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti