Tacot ovat yksi ehdoton lempiruokamme, niin kotona kuin reissussa. Parhaimmat taco-muistot ovat Los Angelesista, missä olemme herkutelleet niin food truckien antimia kuin pienillä grilleillä. Kotona tehdyissä tacoissa on ongelmana hyvien maissitortillalettujen löytäminen, sillä vehnäiset versiot eivät tahdo oikein nykyään maistua. Onneksi voi myös jättää koko letun välistä ja tehdä tacoista salaattiversiot. Lempitäytteillä tietenkin!
Taco-salaatti
Tee annos sipuli-korianterisalaattia jääkaappiin jo muutama tunti aikaisemmin.
Kypsennä salaattia varten kanaa/lihaa/tofua tai muuta haluamaasi lisuketta. Leikkaa haluamaasi salaattia ohuiksi suikaleiksi. Kuutioi yksi tomaatti ja yksi avokado per syöjä. Asettele salaatti, tomaatit, avokadot ja muu lisuke lautaselle.
Kypsennä salaattia varten kanaa/lihaa/tofua tai muuta haluamaasi lisuketta. Leikkaa haluamaasi salaattia ohuiksi suikaleiksi. Kuutioi yksi tomaatti ja yksi avokado per syöjä. Asettele salaatti, tomaatit, avokadot ja muu lisuke lautaselle.
Kaada annoksen päälle (valmista) bbq-kastiketta, sekä muutama lusikallinen ranskankermaa. Asettele korianteri-sipulisalaattia päällimmäiseksi ja lisää jokaiseen annokseen limetinlohko. Tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti