Haikein mielin kirjoitan tätä, sillä vaikka syksy on uusien alkujen aikaa, tarkoittaa se tässä tapauksessa jonkin päättymistä. Olen kirjoittanut ruokablogia nyt aika tarkalleen seitsemän vuotta. Syyskuussa 2011 päätin hetken mielijohteesta kokeilla mitä Bloggerilla voi tehdä, ja niin syntyi Makuja kotoa, sen suurempia miettimättä. Ja ihan paras harrastus siitä sitten tulikin!
Teen edelleen ruokaa, kokeilen välillä uusia juttuja ja saan jopa otettua niistä kuvankin. Mutta näemmä en saa niitä enää blogiin asti kuin aniharvoin. Vauvan myötä vuorokaudessa on aikaa merkittävästi vähemmän, ja jos jotain karsin pois, niin se on tietokoneella vietetyt minuutit. Enkä usko, että tilanne paranee sen myötä, kun palaan päivätyöhöni syksyn mittaan.
Kiitoksia kaikille, jotka ovat seuranneet blogiani vuosien varrella! Jätän blogin ainakin toistaiseksi julkiseksi enkä poista sitä, joten täällä saa vierailla edelleen. Kiitoksia myös Indieplacelle ja entiselle Blogirinki Medialle useamman vuoden yhteistyöstä. Päätän viimeisen postaukseni kesän herkullisimpaan hampurilaiseen, jonka väliin tein pekonihilloa (jonka ohjeen raapustin mainoksesta repäistylle paperinpalalle, ja hävitin myöhemmin), sekä hellekesän kasvattamiin kukkasiin. Seikkailu ja ruokajutut jatkuvat kuvina Instagram-tililläni (@heidialande). Nähdään siellä!