keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Mustikkatuorepuuro



En ole yhtään puuroihminen, enkä ole päässyt kyytiin edes puurotrendin myötä. Puuron olemus on jotenkin liisterinen ja mauton. Ehkä pitäisi kokeilla kuorruttaa puuro niin monilla hedelmillä, pähkinöillä ja muilla jutuilla, ettei puuro varsinaisesti enää edes näkyisi sieltä alta?

Tai sitten voi kokeilla tuorepuuroa, jota ei kypsennetä missään vaiheessa, joten limaisuus jää pois. Ja makuakin saa vaikkapa mustikkasurvoksesta. Eipä tarvita enää kuin muutama koriste päälle, niin siinähän on ihka oikea puuro, mutta kauniimmin puettuna! 


Mustikkatuorepuuro


Laita puuro tekeytymään jääkaappiin jo edellisenä iltana. Laita korkeaan astiaan 1dl mustikoita ja 1dl maitoa. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää 1dl kaurahiutaleita ja sekoita. Mausta puuroa halutessasi esim. kanelilla tai vaniljalla. Sulje kansi ja laita jääkaappiin yön yli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti