Yksinkertaiset jutut on yleensä hyviä, mutta pieni lisä parmesania ja voita tekee ihmeitä. Uunissa paahdettu kukkakaali, ohuenohuella voipedillä ja parmesanilla hunnutettuna onkin ihan superhyvää verrattuna tavalliseen, keitettyyn kukkakaaliin. Sopi hyvin lisukkeeksi grillatun lihan kera!
Uunissa paahdettu kukkakaali
Pese puolikas iso kukkakaali ja irrottele nuput. Ota jääkaappikylmä voipala ja vuole siitä juustohöylän avulla ohuita voilastuja uunivuoan pohjalle (yhteensä n. 50g). Asettele kukkakaalit voin päälle. Ripottele kukkakaalin päälle suolaa, mustapippuria ja pieni ripaus juustokuminaa. Raasta päälle 50g parmesania. Paahda 200-asteisessa uunissa, kunnes kukkakaalit ovat kypsiä ja pinta paahtunut (n. 40min).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti