Kirjoitin aikaisemmin ihastuneeni Amerikan matkalla tacoihin, joten tietenkin niitä piti tehdä myös kotona. Food truckien tacotarjontaa oheistaa yleensä jännittävän näköiset muovipullot ja -ämpärit, joiden sisältä omien tacojen päälle voi lisätä mausteita ja höysteitä. Yleensä aina tarjolla on raikasta sipuli-korianterisalaattia, joten Losin tacoja fiilistellessä samaista salaattia piti tehdä myös kotona. Ohje on todella yksinkertainen ja toimii tacoille aivan mielettömän hyvin!
Sipuli-korianterisalaatti
Silppua 3-4 kevätsipulia (vähintään keskikokoista) ja ota mukaan myös vihreitä varsia. Laita sipulit kulhoon ja purista päälle yhden limetin mehu. Ripottele päälle hieman sokeria (n. 1tl) ja suolaa (n. 1/4-1/2tl). Silppua puolikas nippu korianteria ja sekoita sipulien joukkoon. Anna maustua hetki jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti