keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Vappuherkkuja!

Hyvää tulevaa vappua, virallista kevätpäivää ja huumaavaa kesän odotuksen alkua! Vappuun kuuluvat perinteisesti sima ja munkit sekä perunasalaatit ja muut. Tässäpä siis vinkkejä vappuherkutteluihin:- Perunasalaatissa on monia mahdollisuuksia: perinteinen, pekoninen, amerikkalainen tai vaikka chorizolla höystetty.- Lihapullat kuuluvat vappuun olennaisesti, mutta voisiko ne tänä vuonna tehdä vaikka aasialaisina tahmaisina versioina? Varma hitti! Eikä espanjalaisittain maustetut tapas-lihapullat ole nekään hassumpia.- Näppärää ja söpöä vappupöydän tarjottavaa ovat sliderit ja vaikkapa italialaiset leivät.- Jos tavalliset munkit kyllästyttävät, niin espanjalaiset suklaakastikkeessa dipattavat churrot ovat vähän erilainen vaihtoehto. Ja helpot toteuttaa!- Sima olisi pitänyt jo laittaa tekeytymään tähän mennessä, mutta näitä ihania cashew-kinuskidonitseja ehtii vielä tekemään!

6 kommenttia:

 1. Nam! Näitä herkkuja kun saisikin vappuna. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin huomenna leipoa donitseja, muut jää ehkä tällä kertaa väliin :)

   Poista
 2. Ajattelin itsekin lähteä tänä vappuna tuonna kinuskidonitsien maailmaan. Tarkoituksena olisi yrittää kopioida Arnold'sin donitseja. Saas nähdä, kuinka käy. :) Muutenkin ihania herkkuja tässä postauksessa! Ehdottomasti pitää joskus testata ainakin churrot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinuskidonitsit on kyllä mun lemppareita kaikista donitseista! Sinällään ihme, että kun naapurissamme on ollut jo yli puoli vuotta Arnolds, niin ollaan käyty hakemassa donitsit vain kerran! Ilmeisesti ne on nyt liian helposti saatavilla :D

   Poista
 3. Oih ja voih, kaikki näyttää niin herkulliselta! Kokeilin viime vuonna tota pekoni-perunasalaattia ja se oli taivaallista. Nyt mietin, pitäisikö vielä jaksaa tehdä churroja munkkien tilalle, niitä kun en ole vielä kokeillut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia! Pekoni tekee kyllä kaikesta aina hieman parempaa :) Kokeilin itse viime vuonna ekaa kertaa churroja ja pitäisi kyllä uusia tuo kokeilu, oli ne niin hyviä! Mukavaa vappua!

   Poista