lauantai 25. elokuuta 2018

Jäähyväiset kesälle, sekä blogilleHaikein mielin kirjoitan tätä, sillä vaikka syksy on uusien alkujen aikaa, tarkoittaa se tässä tapauksessa jonkin päättymistä. Olen kirjoittanut ruokablogia nyt aika tarkalleen seitsemän vuotta. Syyskuussa 2011 päätin hetken mielijohteesta kokeilla mitä Bloggerilla voi tehdä, ja niin syntyi Makuja kotoa, sen suurempia miettimättä. Ja ihan paras harrastus siitä sitten tulikin!

Teen edelleen ruokaa, kokeilen välillä uusia juttuja ja saan jopa otettua niistä kuvankin. Mutta näemmä en saa niitä enää blogiin asti kuin aniharvoin. Vauvan myötä vuorokaudessa on aikaa merkittävästi vähemmän, ja jos jotain karsin pois, niin se on tietokoneella vietetyt minuutit. Enkä usko, että tilanne paranee sen myötä, kun palaan päivätyöhöni syksyn mittaan.Kiitoksia kaikille, jotka ovat seuranneet blogiani vuosien varrella! Jätän blogin ainakin toistaiseksi julkiseksi enkä poista sitä, joten täällä saa vierailla edelleen. Kiitoksia myös Indieplacelle ja entiselle Blogirinki Medialle useamman vuoden yhteistyöstä. Päätän viimeisen postaukseni kesän herkullisimpaan hampurilaiseen, jonka väliin tein pekonihilloa (jonka ohjeen raapustin mainoksesta repäistylle paperinpalalle, ja hävitin myöhemmin), sekä hellekesän kasvattamiin kukkasiin. Seikkailu ja ruokajutut jatkuvat kuvina Instagram-tililläni (@heidialande). Nähdään siellä!
14 kommenttia:

 1. Ou nou.... :( Sun blogia on ollut niin kiva seurata!
  Mutta ymmärrän kyllä hyvin tuon syyn. Oikein mukavaa syksyä! <3 Jatkanpa seurailua Instan puolella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanne kun olet ollut niin uskollinen lukija :) Samoin hyvää syksyä ja nähdään instassa!

   Poista
 2. Oikein hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi ja tiedä vaikka jonkun ajan päästä vielä blogi heräisi henkiin, kun ajankäyttö lutviutuu. :) Kiva jos jätät blogin vielä luettavaksi, niin paljon hyviä ohjeita löytyy. Miten matkapuolen blogi? Jatkuuko se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari! Ehkäpä vielä näemme joskus, vaikka ei suoranaisesti bloggaamisen kautta :) Ja eihän sitä tiedä, vaikka aikaa olisi taas jossain vaiheessa yllin kyllin. Ihanaa, jos täältä löytyy reseptiarkistoista jotain mieluista! Matkablogi jatkuu toistaiseksi, tai ainakin seuraavan reissumme yli (Kalifornia). Olisi kiva kirjoitella sinne taas matkapäiväkirjaa, mikäli jaksan raahata läppärin mukana (kun sitä tavaraa on nyt sitten niin hirveästi entiseen verrattuna :D). Ihanaa syksyä!

   Poista
  2. Olisi kiva, jos reissujuttuja tulisi entiseen tapaan, niitä on niin mukava aina lukea! Minä en enää jaksa reissun aikana kirjoittaa, mutta sitten kotona jälkeenpäin. Mahtavaa Kalifornian reissua! <3

   Poista
  3. Kiitos, kiva kuulla! Jospa sitä yksi läppäri vielä menisi kyytiin, padilla en jaksa naputella mitään :) Mutta nyt pitää ainakin ottaa enemmän noita Insta Story -videoita!

   Poista
 3. Wow that burger looks absolutely delicious! I love having burgers this time of year, definitely a summer staple. Thanks for the share, hope you have a fantastic weekend. Keep up the posts.


  World of Animals

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta blogista, ja postauksista. Mm. Berliinin reissulle hain täältä kahvila/aamupalavinkkejä. Mukavaa syksyn aikaa. :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kaura! Voi miten kiva, jos vinkeistä on jollekin jotain hyötyä :) Ja niitä kyllä tulee olemaan myös Instassa, seuraavaksi Kaliforniasta! Ihanaa syksyä!

   Poista
 5. Kiitos kaikista kivoista resepteistä Heidi! Hyvä, kun on vielä mahdollisuus kaivaa arkistosta uusia idiksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, ja kiitoksia myös itsellesi, olen kokeillut monia sun ihania ohjeita! Pakko jättää siksikin blogi näkyviin, että jos haluan tehdä just samaa ruokaa kuin aikaisemminkin, niin pakko kurkkia omia ohjeita. Ja koska en löydä täältä blogista mitään, niin googletan sitten omaa blogiani :D

   Poista
 6. Indeed, I am thoroughly concur with you, I am an incredible fanatic of your site, you compose enlightening articles.

  Continue composing such astonishing post,


  Thanks for sharing.


  Spa in jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista