sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Matkamuistoja ja vauva-arkea


Perheemme sai alkuvuodesta uuden jäsenen pienen prinsessan muodossa, joten blogi on pysynyt vaiti siitä lähtien. Ruokaa ei ole laitettu, eikä jauhopussia juuri avattu. Tai no munakasta ollaan tehty yhtä ahkerasti kuin ennenkin ja yksi pizza oli pakko leipoa viikonlopun kunniaksi. Onneksi olin varautunut tilanteeseen tekemällä pakastimeen valmiiksi kotiruokaa, kuten lasagnea ja lihapullia. Kaikki helpot puolivalmisteet, kuten perunalisukkeet ovat myös nousseet uuteen kukoistukseen sitten opiskeluaikojen. 

Tänään sunnuntaina saimme kokea sen ihmeen, että a) laitoin meille kunnon aamupalan (olemme sen ansainneet tämän pyörityksen keskellä!) ja b) vauva antoi meidän syödä sen kaikessa rauhassa. Ei vuorotellen ruokailua tai kylmää munakasta! Ihan luksusta!

Kahvina toimi vuosi sitten (!) Vietnamista mukaan ostettu L'Usinen kahvi. Meillä on yleensäkin tapana ostaa matkamuistoina ainoastaan ruokajuttuja ja kahvia taisimme tuoda kaksi pakettia. Toisen (halvemman) joimme heti ja paremman säästimme odottamaan jotain tiettyä hetkeä. Hirveä virhe tietenkin, kun sitä hetkeä ei sitten tullutkaan eikä kahvi nyt varsinaisesti parane ajan kuluessa.

Nyt kun kahvin parasta ennen -päivämäärä oli mennyt ohi jo kuukausi sitten, saimme vihdoin maistettua kahvia ja elämys oli varsin pähkinäinen, vaikka paketti lupaa sitrusta ja mustaa teetä makuvivahteena. Miltähän tämäkin olisi maistunut tuoreeltaan? Ainakin L'Usine Le Loin kahvit olivat paikan päällä erittäin hyvät! 


Blogi jatkaa taukoaan edelleen, joten toivotan kaikille ihanaa kevään odotusta!

2 kommenttia:

 1. Paljon onnea perheenlisäyksestä! Voi miten flashbackina tuli heti mieleen omat kotiutumispäivät vuosien takaa, kun seisaalleen söin eines-verilettuja ja sekin ruokailu jäi yleensä kesken vauvan vaatiessa kovaan ääneen huomiota...Nyttemmin suunnittelen jo kymmenen hengen tyttöjen iltaa ja tarjoiluja sinne :)
  hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Päivällä yksin kotona on kyllä monesti hiukan haasteellista syödä mitään, ellei sitten pysty viihdyttämään vauvaa yhdellä kädellä :D Mutta tosiaan, aika menee varmasti hurjaa vauhtia! Mukavaa kevättä ja juhlien suunnittelua!

   Poista