keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Vuohenjuusto-tomaattipasta, arjen nautintoja



Ei mitään uutta auringon alla, Heidi tykkää edelleen tomaattipastasta ja lasillinen viiniä kruunaa joskus arkipäivän. Tällä kertaa hauduttelin sipulia hieman pidempään punaviinissä ja jätin kastikkeen soseuttamatta tasaiseksi. Vuohenjuusto on lisätty pastaan vasta viimeisenä, mutta silti se ehti sulaa ennen kuvan ottamista. Maku onneksi jäi, huippuhyvää ja helppoa!

Vuohenjuusto-tomaattipasta


Silppua 2 salottisipulia ja raasta 2 valkosipulinkynttä. Lämmitä paistinpannulla 1rkl oliiviöljyä keskilämpöiseksi ja kuullota sipuleita hetki. Lisää 1dl punaviiniä ja anna poreilla hiljalleen 5min.

Lisää 1 purkillinen hyvää tomaattimurskaa (tai paloiteltuja tölkkitomaatteja). Mausta ripauksella oreganoa ja basilikaa ja lisää 2tl sokeria. Anna kiehua hiljalleen n.20min. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla ja lisää joukkoon 1rkl oliiviöljyä.

Lisää kastikkeeseen kaksi kourallista rukolaa ja sekoita. Nosta keitetty pasta (2-3 hengen annos) pannulle kastikkeen sekaan ja kääntele. Murustele lopuksi 100g vuohenjuustoa ja sekoita pasta.




4 kommenttia:

  1. Kiva idea tuo sipulien muhitus punaviinissä!

    Ja voihan rucola. Justiinsa tein pastaa ja oli tarkoitus laittaa siihen myös rucolaa. Unohdin kokonaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan vakio, että aina jotain unohtuu, mitä oli suunnitellut laittavansa :) Tosin tästä ei ehkä unohtunut mitään ja sipulien muhitus punaviinissä oli hauska uusi kokeilu.

      Poista
  2. Maukas resepti, pääsi saman tien kokeiluun. :)
    Todella ihanat, täyteläiset maut. Oman toteutukseni näkee täältä: http://pizziamo1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Tää oli todella hyvää :) Ja käynpä tsekkaamassa sun version myös!

      Poista