sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ihana Bounty-jäätelö


Milla oli tehnyt Bounty-jäätelöä ja vasta silloin tajusin, että tosiaan, voisin tehdä kookoksen makuista jäätelöä, sillä tykkään siitä todella paljon, mutta sitä ei juurikaan ole saatavilla (Suomessa). En ollut mielestäni koskaan maistanut varsinaista Bounty-jäätelöä ja mietin tekisinkö pelkkää kookosjäätelöä vai yhdistäisinkö siihen suklaata. Yhdistin ja hyvää tuli!

Milla oli tehnyt oman jäätelönsä ilman jäätelökonetta, joten jos et omista kyseistä masiinaa, kannattaa kurkkia ohje Millalta. Oma ohjeeni on erilainen ja tarkoitettu jäätelökoneella veivattavaksi.

Kookosjäätelö: Vatkaa 3 munaa muutaman minuutin ajan. Lisää hiljalleen 1,5dl sokeria ja vatkaa vielä muutaman minuutin ajan, jotta seos paksunee. Lisää joukkoon 4dl kookoskermaa ja 2dl kevytmaitoa. Sekoita.

Valmista jäätelö jäätelökoneen ohjeen mukaisesti. Sulata 130g maitosuklaata. Sekoita suklaa valmiin, vielä pehmeän jäätelön sekaan (suklaa kovettuu pieniksi ja isoiksi hipuiksi). Pakasta jäätelö, jos haluat siitä palloiksi muotoiltavaa.

Tarjoile jäätelö kookoshiuteleiden kera.

6 kommenttia:

 1. Ohmy, tämä jätskiversio näyttää ihanalta! Hitto, pitääkö munkin ostaa jätskikone? :D

  VastaaPoista
 2. Oi nami, kuullostaapa hyvältä... Jäätelökone vain uupuu. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä todella hyvää, suosittelen! Jäätelön tekemiseen ei tarvita välttämättä konetta (tosin minulla ei ole tästä kokemusta, kun olen tehnyt vain koneella), joten kannattaa kurkata myös Millan versio, joka on tehty muutoin :)

   Poista
 3. Nam haluan jäätelökoneen, vaikka se tuntuukin vähän turhakkeelta, joka jää kaapin perälle pölyttymään. Tahtoo kookosjätskiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäätelökoneeseenkin kyllästyy varmasti aikanaan, onneksi omani on "vain" lisäosakulho yleiskoneeseen. Tosin sitten se jää varmaan kaapin sijaan pölyttymään pakastimeen... :D Jotkut laitteet tulevat kyllä aika ajoin takaisin, kuten leivänpaahdin ja vohvelirauta :)

   Poista