Sivut

torstai 3. maaliskuuta 2016

Pastaa ja uunissa paahdettuja kirsikkatomaatteja


Tämä pasta sai inspiraationsa näistä vuohenjuustopiirasista. Uunissa paahdetut, makeat kirsikkatomaatit ja vuohenjuusto muodostavat mielettömän herkullisen kombon! Tällä kertaa minulla oli jääkaapissa fetan jämät, mutta sekin passasi oikein hyvin. Tomaattien paahtaminen uunissa vie aikaa, mutta muuten tämä pasta valmistuu suht pienellä vaivalla.


Pasta paahdetuilla kirsikkatomaateilla


Halkaise rasiallinen kirsikkatomaatteja ja levitä ne isoon uunivuokaan. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja ripauta hieman suolaa. Paahda tomaatteja uunin keskitasolla, noin 150-asteessa 50-60min.

Keitä kaksi annosta pastaa. Laita pannulle 5rkl voita sulamaan. Raasta kaksi valkosipulinkynttä ja irrottele yhden basilikanipun lehdet. Kuullota sipulia ja basilikaa hetki keskilämmöllä. Sekoita keitetty pasta pannulla voikastikkeen sekaan. Lisää paahdetut tomaatit ja murustele sekaan 50g feta- tai vuohenjuustoa. Rouhaise päälle mustapippuria.

2 kommenttia: