Sivut

lauantai 6. syyskuuta 2014

Simppeli kantarellipasta



Kantarellipasta on yksi nopeimmista arkiruuista. Kastike valmistuu nopeammin kun ehtii keittää pastan ja koko homma on lautasella alta aikayksikön. Tämä kyseinen tagliatelle on muuten roudattu Italiasta asti. Ja on niin hyvää! Sekä lohen että sienien kera. Harmi, kun oli vain yksi paketti!

Kantarellipasta

Pilko puolikas punasipuli ja hienonna kaksi valkosipulinkynttä. Paloittele 3dl kantarelleja muutamaan osaan. Kuumenna pannulla isohko nokare voita ja kuullota sipuleita. Lisää sienet ja paista muutama minuutti (tai pidempään, mikäli sienistä irtoaa paljon nestettä).

Lisää pannulle 2dl kermaa, rouhaise valkopippuria ja lisää ripaus suolaa. Raasta parmesania noin 1,5dl. Lisää juusto kastikkeeseen muutaman minuutin kiehumisen jälkeen. Leikkaa kourallinen tuoretta basilikaa siivuiksi. Kun juusto on sulanut kokonaan kaada kastike pastan sekaan ja lisää basilika. Sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti