Sivut

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Chicken Parmesan Sliders



Sliders, minihampurilaiset, maistuu jotenkin paljon paremmalle kuin isot. Ja niitä voi syödä monta, mikä on aina kivaa. Nämä kana-sliderit syntyivät ihan arkisena iltana, kun jääkaapissa oli paketti kanan jauhelihaa ja pakkasessa tällä ohjeella tehtyhä minisämpylöitä. 1+1 = rivi kana-parmesan slidereita! Sopisi hyvin myös buffet-pöytään.

Kanapihvit: Sekoita 400g kanan jauhelihaa, 1 kananmuna, 1tl suolaa, reilu 1tl dijon-sinappia, mustapippuria, 2-3 raastettua valkosipulinkynttä, muutama ruokalusikallinen silputtua ruohosipulia, 2rkl öljyä.

Pyörittele taikinasta pieniä pihvejä ja paista voissa/öljyssä pannulla ruskea pinta. Siirrä pihvit uunivuokaan/pellille ja paista vielä 200-asteisessa uunissa kypsäksi (n. 10min).

Täytä hampurilaiset rukolalla, tomaatilla, parmesanlastuilla ja majoneesilla.


2 kommenttia:

  1. Oi oi, ihanan näköisiä! Sliderseja on ehkä tehtävä ja pian :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Slidersit on kyllä sekä söpöjä että helppo syödä, toisin kuin hampurilaiset yleensä :)

      Poista