Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Avokadopizza


Avokadoa laitetaan tätä nykyä vähän joka ruokaan eikä siinä mitään, avokado on yksi lempiraaka-aineistani eikä siitä välttämättä tarvitsisi edes laittaa mitään kun se on hyvää sellaisenaankin. 

Bongasin jostain lehdestä avokadopizzan ohjeen ja tietenkin sitä oli pakko kokeilla. Siis avokadoa pizzan päällä, ei ohjetta muutoin, sillä en muista miten se varsinaisesti meni. Joka tapauksessa avokado toimi pizzan päällä hyvin ja ylipäätään salaattimaiset ainekset pizzan päällä on kivan raikas vaihtoehto tavalliselle pizzalle.

Pizzassa käytettiin tätä tomaattikastikkeen ohjetta (tosin tällä kertaa tomaattimurskasta tehtynä). Lisäksi täytteenä oli yksinkertaisesti ilmakuivattua kinkkua ja juustoa

Pizzan paistamisen jälkeen lisäsin pizzan päälle rukolaa, kirsikkatomaatin puolikkaita ja yhden kokonaisen avokadon pilkottuna. Taisin puristaa avokadon päälle limetin mehua ennen kuin siirsin palat pizzaan.



Melko yksinkertaista, todella hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti