tag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post7203232665566791342..comments2023-12-12T09:58:58.485+02:00Comments on Makuja kotoa: Kotitekoinen kebab kahdella kastikkeellaHeidihttp://www.blogger.com/profile/07599806781914628214noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-36830597653216152492014-04-21T08:56:03.750+03:002014-04-21T08:56:03.750+03:00Kebabia pitäisi tehdä itse useamminkin! Ja olisi h...Kebabia pitäisi tehdä itse useamminkin! Ja olisi hauska tehdä joskus oikein iso kebab, jos vaikka on paljon syöjiä kasassa :)Heidihttps://www.blogger.com/profile/07599806781914628214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-85208693856058593362014-04-20T21:52:26.376+03:002014-04-20T21:52:26.376+03:00Nam, näyttääpä hyvältä, kyllä tuo lihattomat pikar...Nam, näyttääpä hyvältä, kyllä tuo lihattomat pikaruokakebabit voittaa mennen tullen. Pitäisiköhän itsekin väsätä kebabbia pitkästä aikaa...Rommirusinahttps://www.blogger.com/profile/17824854550350991836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-17368584505473497782014-04-15T18:51:43.052+03:002014-04-15T18:51:43.052+03:00Hyvä kysymys! En ole itse sekoittanut taikinaa mil...Hyvä kysymys! En ole itse sekoittanut taikinaa millään erityisellä välineellä. "Sekoita kulhossa hyvin" tarkoittaa omalla kohdallani sellaista puolen minuutin sekoittelua käsin tai kapustalla. Liekö sitten taika tuossa useamman tunnin alhaisessa lämmössä paistamisessa folion sisällä + jääkaapissa pitämisellä, että kebabista on aina tullut tiivistä, ei murekemaista? Sitä on kyllä ollut helppo leikata siivuiksi :)Heidihttps://www.blogger.com/profile/07599806781914628214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-49928911869735345612014-04-15T18:45:00.106+03:002014-04-15T18:45:00.106+03:00Kuinka kovasti taikinaa sekoitat? Jossain ohjeessa...Kuinka kovasti taikinaa sekoitat? Jossain ohjeessa jauhelihataikinaa piti vaivata taikinakoukuilla ja sähkövatkaimella useita minuutteja. Näin lihasta tuli hyvää ja tiivistä ja sitä oli helppo leikata. Ilman kunnon sekoittamista/vaivaamista lihasta tulee murekemaista eikä sitä ole helppo leikata siivuiksi. Hobgoblinhttps://www.blogger.com/profile/04838608763668027626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-41459233643657704182014-04-15T16:53:30.000+03:002014-04-15T16:53:30.000+03:00Nyhtöpossuhampparitkaan ei kuulosta yhtään huonoil...Nyhtöpossuhampparitkaan ei kuulosta yhtään huonoille (pitäisi tehdä niitä itsekin taas pitkästä aikaa), mutta kebab on jotenkin keväistä ruokaa yhdistettynä raikkaaseen salaattiin :)Heidihttps://www.blogger.com/profile/07599806781914628214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-6952575575305170002014-04-15T15:51:33.133+03:002014-04-15T15:51:33.133+03:00Tää sun ohje tuli kuin tilauksesta. Mietin nimittä...Tää sun ohje tuli kuin tilauksesta. Mietin nimittäin just että tekisikö viikonloppuna nyhtöpossuhamppareita vai itsetehtyä kebabia! :)Nanne - Elämää Koivurannassahttps://www.blogger.com/profile/08789427150024649886noreply@blogger.com