tag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post3779594077060080424..comments2023-12-12T09:58:58.485+02:00Comments on Makuja kotoa: Härkis-punajuuripaistosHeidihttp://www.blogger.com/profile/07599806781914628214noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-76318862598478956122016-10-19T19:13:15.563+03:002016-10-19T19:13:15.563+03:00Jotain jauhoja voisi kyllä olla. Ne multa yleensä ...Jotain jauhoja voisi kyllä olla. Ne multa yleensä jää pihveistä uupumaan, mutta kaipa niilläkin on oma tehtävänsä, varsinkin näin vetisessä taikinassa :)Heidihttps://www.blogger.com/profile/07599806781914628214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-34302327065185543102016-10-19T19:12:26.508+03:002016-10-19T19:12:26.508+03:00Pitääkin kokeilla kerran ilman kananmunaa ja seura...Pitääkin kokeilla kerran ilman kananmunaa ja seuraavan kerran taas kananmunan kanssa :) Ja ihan totta, että ylimääräistä nestettä taisi olla vähän. Teen aina tosi pieniä pihvejä, joten koosta ei pitäisi olla kiinni. Mut onneks näistä tuli hyviä näinkin, vaikka ei ihan se lopputulos mitä kaavailin :DHeidihttps://www.blogger.com/profile/07599806781914628214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-50194026150971704402016-10-19T10:51:58.469+03:002016-10-19T10:51:58.469+03:00En jättäisi kananmunaa kuitenkaan pois. Lisää vaik...En jättäisi kananmunaa kuitenkaan pois. Lisää vaikka vähän vähän korppujauhoja, joka sitoo punajuuren nestettä ja myös muutama ruokalusikallinen vehnäjauhoja. Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809884580884853904.post-8260674651030473872016-10-18T21:19:55.855+03:002016-10-18T21:19:55.855+03:00Olen itse kokeillut härkiksestä tehtyjä pyöryköitä...Olen itse kokeillut härkiksestä tehtyjä pyöryköitä hyvinkin onnistuneesti, tosin ilman punajuurta - sen perusteella sanoisin, että jätä kananmunat suosiolla kokonaan pois, valuta ehkä etikkapunajuurista ylimääräistä nestettä (taikina saa olla kuivahkoa) ja pidä pihvien koko pienenä ja paistolämpö riittävän kuumana niin kääntäminen onnistuu pihvien hajoamatta. Ja kiitos innostuksesta, nyt tekee mieli itsekin kokeilla punajuuriversioita, katsotaan miten ne omassa keittiössä onnistuvat. :) Onnea uuteen yritykseen!suvinoreply@blogger.com