torstai 26. heinäkuuta 2012

Sortolan Jäätelön pirullinen sitruuna-salmiakkiSeuraa ilmainen mainos Sortolan Jäätelö oy:lle: löysin eilen lähimarketin pakastealtaasta jäätelöpaketin, jonka kannessa komeili Qstock-maskotti. Tarkemmin tutkittuani huomasin, että jäätelö oli Qstock-festarin 10-vuotistapahtuman kunniaksi kehitetty uutuusmaku. Silmiini osui ensin skumppa-mansikkasorbetti, mistä olin jo kovin mielissäni, mutta sitruuna-salmiakki räjäytti potin. Sitä siis mukaan ja testaamaan!

Itse jäätelö oli yllätyksekseni kokonaan harmaata, eli salmiakkia ei oltu säästelty! Koostumus oli hetken sulamisen jälkeen ihanan notkeaa ja täyteläistä. Ja maku: ihanan salmiakkista pienellä sitruunan vivahduksella! Tähän voisi jäädä koukkuun...Seuraavaksi lienee pakko testata skumppa-mansikka. Vaikka siis olenkin aikaisemmin tässä kuussa julistanut, etten syö jäätelöä enää muualla kuin Italiassa. Sortolan jäätelön kohdalla voinen tehdä poikkeuksen :)

4 kommenttia:

  1. Täytyy pitää simmut auki jäätelölaarien kohdalla kaupassa ja tarrata kiinni tähän. Ja ehkä myös skumppa-mansikkaan. Ja ehkä vielä johonkin muuhunkin. Näyttää hellettä pukkaavan, joten tarttee kylmää. Emmäämuuten...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin minä salmiakkihulluna (ja sitruunalakritsin ystävänä) tykkäsin kovasti :) Muutoin mulla ei olekaan kokemusta kyseisen firman jäätelöistä, mutta ei varmaan jää tähän ;) Juu helleaalto vaatii kyllä varautumista!

      Poista