maanantai 4. kesäkuuta 2012

Virgil's Real BBQ

Oletteko huomanneet yläpalkkiin ilmestyneen ravintolat-sivun? Luen itse mielelläni ravintola-arvosteluita ja koska ravintolakokeiluni eivät ole jokaviikkoisia, vaan melko harvinaista herkkua ja näin ollen arvostelut hukkuvat tänne blogin sekaan, ajattelin tehdä niille oman näkyvämmän osionsa.

Suurin osa ravintolakokemuksista on luonnollisestikin Oulusta. Syön eniten ravintoloissa ulkomailla, mutta koska en ole tähän päivään mennessä tajunnut laittaa ravintoloiden nimiä ylös, saatika että olisin kuvannut ruuan, ei ulkomaiden ravintola-arvosteluita ole vielä kovin montaa. Sama koskee tietenkin myös Oulua, olen syönyt monissa hyvissä ravintoloissa, joista osaa ei ole enää edes olemassa, kuten Matalaa, mutta aikana ennen blogia kuvat ja arviot ovat vain oman pään sisäisiä. 

Viimesyksyiseltä New Yorkin reissulta muistan vielä yhden ravintolan nimeltä. Kyseessä oli Virgil's Real BBQ Times Squarella. Kuvia ruuasta ei ole, sillä perustin blogin heti reissun jälkeen, mutta kerrotaan sanallisesti jotain, sillä paikka on useammankin reissaajan suosiossa.

Ravintolasta saa nimensä mukaisesti barbequeruokaa ja lisukkeet ovat periamerikkalaisia. Valitsimme annokseksi Chicken & Ribs Combon, johon tuli automaattisesti lisukkeeksi maissileipää ja valinnan mukaan kaksi muuta lisuketta. Valitsimme ranskalaiset ja Cheddar Cheese Grits, mikä tarkoitti kevyesti cheddarilta maistuvaa puuroa. Vaihtoehtoina olisi ollut ainakin klassiset jenkkilisukkeet cole slaw ja mac&cheese.

Kana ja liha oli todella hyvää ja pöydässä oli useampaa eri kastiketta niille. Ranskalaiset oli myös oikein maistuvat, mutta maissileipä ja cheddarpuuro jäi meiltä syömättä lähinnä siksi, että ruokaa oli muutenkin valtavasti. Toisaalta ne olivat annoksen vähiten maistuvat osat ja sellaista täyttöhöttöä, että emme viitsineet tuhlata mahaamme niihin.

Otimme siis annoksen puoliksi ja se oli ihan riittävä kahdelle. Naapuripöytään tilattiin molemmille omat annokset ja katselimme hieman huvittuneina, kun ne tuotiin pieneen kahden hengen pöytään. Saattoi jäädä osa syömättä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti