tiistai 3. tammikuuta 2012

Naza Market

Huomasin jokin aika sitten bussin ikkunasta Merikoskenkadun pizzerioiden väliin ilmestyneen pienen etnisen ruokakaupan. Kauppa on nimeltään Naza Market ja pääsin vihdoin viime viikolla piipahtamaan siellä. Tosin minulla oli jo kädet täynnä ostoskasseja, sillä tarkoitus ei ollut varsinaisesti pysähtyä Tuirassa, vaan jouduin kuluttamaan siellä aikaa olosuhteiden pakosta.

Mutta sinällään onni onnettomuudessa, sainpahan tutustua pikkukauppaan, jossa tuoksui ulkomaille ja jokaisen tuotteen kylkeen oli liimattu hintalappu (mitä ei näe enää juuri missään muualla kuin lasten kauppaleikeissä). Jokaista purkkia ja pussia piti tuijottaa ihan ajan kanssa, sillä a) ne olivat niin nättejä ja värikkäitä, ja b) englannin/suomenkielistä tekstiä piti hieman etsiä. Kertakaikkisen jännää :)Harmikseni minun ei ollut mahdollista ostaa kauppaa puolityhjäksi, vaikka olisin kovasti halunnutkin, joten valikoin muutaman ostoksen, lähinnä tarpeen mukaan. Mukaan tarttui thai-riisiä (jasmin), kondensoitua maitoa ja rypäle-vinegrettiä.

Olin käynyt varsinaisessa ruokakaupassa jo keskustassa ja sieltäkin ostin lähinnä sellaisia juttuja, mitä ei ihan joka päivä tule ostettua (koska ne on niin kalliita, a) Suomessa, b) talvella, c) keskellä Suomen talvea). Mutta uusi vuosi oli tulossa ja juhlimme uutta kotia, joten tuoreet yrtit, mansikat, mangot, avokadot, limetit ym. ihanat tuoreet jutut oli ihan pakko hankkia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti