lauantai 21. tammikuuta 2012

Club SandwichJos pasta carbonara löytyy lähes jokaisesta maailman kolkasta, missä pastaa syödään, löytyy klassikko leipä club sandwich varmasti kaikkialta, missä voileipiä ylipäätään myydään. 

Alkuperäisessä klubileivässä on tietääkseni kalkkunaa, mutta hyvin usein sitä myydään kanalla. Lisäksi klassikkotäytteiden lisäksi leivässä näkee joskus kananmunaa ja juustoa. 

Tein omat leivät kanasta, mutta muuten noudattaen hyvin pitkälti alkuperäistä ohjetta.

Club Sandwich: Varaa leipiin 1 kanafile per leipä. Marinoi kanafileet soijakastikkeen ja maissitärkkelyksen sekoituksessa vähintään 10min. Paista sillä aikaa 2 siivua pekonia per leipä. Siirrä pekonit talouspaperin päälle valuttumaan ja paista kanafileet molemmin puolin pekonista jääneessä rasvassa.

Nosta kanat pannulta ja kiedo alumiinifolioon ja anna levähtää hetki. Siivuta kanafileet ja käytä niitä vielä hetki pannulla, niin pekonin armit tarttuvat niihin kunnolla. Paahda leivät (3kpl per leipä) leivänpaahtimessa tai pannulla.

Koko sandwichin niin, että alimmaisen leivän päälle tulee valkosipulimajoneesia ja sen päälle kanat. Sitten yksi leipä väliin, joka sivellään sinapilla niin, että sinappinen puoli tulee yläkerroksen puolelle.

Toiseen kerrokseen laitetaan pekonit, salaatinlehdet ja pihvitomaatin viipaleet. Sivele vielä hieman majoneesia ylimpään leipäviipaleeseen, niin salaatti pysyy paremmin paikoillaan. Leikkaa leivät kulmittain kahtia.

2 kommenttia:

  1. ooo nam! vesi herahtaa kielelle kun eksyin kahtomaan kaikkia näitä reseptejä. Näitä teen ehottomasti seuraavaks ruuaks :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klubileivät on kyllä tosi hyviä! Voisin tehdä itsekin lähiaikoina näitä ja ottaa vaikka vähän valoisamman kuvankin :)

      Poista