keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Nytkö se grillikausi alkaa?

Monet ovat jo kuulemani mukaan avanneet grillikauden viimeistäänkin viime viikonloppuna, mutta meillä tavoitteena on juhannus. Ankea kevät latisti nousevaa grillausintoa niin merkittävästi, että henkisesti siirsin kesäkauden avaamisen juhannukseen. Silloinhan perinteisesti joka tapauksessa juhlitaan toppatakeissa. 

Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että lämmin sää yltää jopa Ouluun saakka, ja vihdoinkin puutarha alkaa heräämään horroksestaan. No ehkei vielä se grilli kuitenkaan, sen verran suuttunut olen edelleenkin Suomen ilmastolle. Mutta sitten, kun se hetki koittaa, niin voisi tehdä taas vanhoja tuttuja kesäherkkuja.

Korealaiset bbq-ribsit










Chimichurri-kastike, vaikkapa hampurilaisten väliin










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti