sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Hotelliaamupalojen parhaimmistoa Thaimaassa



Thaimaan lomalla ehti syödä hotelliaamupalan jos toisenkin. Aloitimme periaatteessa huipulta, sillä ensimmäinen hotellimme oli tasokkain ja myös aamupalaa syötiin yläilmoissa, joskin uima-altaan äärellä. Bangkokin Lebua at State Tower tarjosi muitakin kuin positiivisia kokemuksia hotellina, mutta aamupalaa voin kyllä kehua. Ainakin tarjontaa oli ilahduttavasti eri ruokakulttuureista: paikallista, länsimaista, intialaista, japanilaista, kiinalaista ja libanonilaista. 



Sanomattakin selvää, että aamuisin saattoi mennä sormi suuhun miettiessä, ottaisiko tänään sushia vai dimsumeja? Vai mitähän herkkuja intialaisten ruokien nurkkauksesta löytyisi? Onko salaattibaari tai kokin valmistama munakas ihan blaah, kun muutakin mielenkiintoista on tarjolla? Vaikkapa japanilaista munakasta? Tai jos kylkeen ottaisi lisäksi hummusta. Hotellin oma kerrosjugurtti pitää ainakin napata.



Ja sitten oli tietenkin leipomohylly, jonka äärellä meni vielä pidempään: tuoreita bageleita vai jotain makeaa? Belgialaisia vohveleita kermavaahdolla? Vai suosikikseni noussut kinuski-pähkinä briossi? Vai hauskin kokeilu, vihreä tee - vadelma cronut? Huh!



Bangkokista siirryimme Krabin suunnalle Railay Village Resort & Spahan ja aamupalan taso sinällään muuttui hotellin tason mukana, mutta näköalat olivat sen verran hienot, että ei jaksanut harmittaa. Ja tuoreet hedelmät, ne nyt maistuvat aina!



Harmillisesti meidän viimeisen majoituksen, Courtyard by Marriot Bangkokin aamupala jäi meiltä täysin testaamatta, sillä lähtö lentokentälle oli juuri siihen aikaan, kun aamupalaravintolan ovet aukenivat. Meille oli luvattu aamupalapaketit, mutta yllättäen kukaan ei tiennyt niistä aamulla mitään. Tyypillistä Thaimaata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti