sunnuntai 21. helmikuuta 2016

#Keittiöpahe: Mississippi Belle -pannaritBlogeissa on kiertänyt viime päivinä #keittiöpahe-haaste, joka on lähtöjään White Trash Diseasesta. Tämmöiset haasteet ovat aina hauskoja, joissa paljastetaan jotain kulissien takaa. Eihän nyt ruokabloggarit ainakaan syö mitään muuta kuin itse hartaasti valmistamiaan ruokia, jotka vielä kirkuvat terveellisyyttä ja ovat kauniita kuin sateenkaaret?

Totuus on tietenkin ihan toinen, sillä yhden ihmisen arkielämään mahtuu aika paljon ruokaa, ja myös aika paljon sellaista, mitä ei somessa korosteta. Omaa keittiöpahettani ei tarvinnut kovin pitkään miettiä, sillä mikään muu yksittäinen puolivalmiste ei ole käytössä niin paljon kuin Mississippi Belle -pannarimix.Ja miksi ihmeessä käytän sitä?

1) En ainakaan siksi, että pannaritaikina olisi muutoin jotenkin hankala valmistaa.
2) Ja tähänkin pitää lisätä maito, muna ja öljy, joten ihan tyhjästä näitäkään ei voi nyhjästä.
3) Mutta silti nämä pannarit saattaa pelastaa viikonloppuaamun.
4) Ilman jäisiä mustikoita ja hyvää vaahterasiirappia nää ei kyllä maistuis millekään.
5) Ehkä näiden maku voittaa joskus kokonaan itsetehdyt, koska olen tottunut juuri tähän Jenkeissä?Onneksi Lidl otti pysyviin valikoimiinsa Amerikka-juttuja, sillä muut marketit ovat ilmeisesti luopuneet omistaan.


2 kommenttia:

  1. En ole ikinä koskaan kuullutkaan Missisippi Belle -pannareista. Vähän mahtava olis järjestää kemut #keittiöpahe-teemalla :) Juustonaksuja ja pannareita, jooooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, siinäpä hyvä idea! Ja sitten voisi tehdä kaikkia arkibravuureita kans, hyviä leipiä tms :)

      Poista