tiistai 28. heinäkuuta 2015

Ribsejä Texasissa: The State Line


Eksyimme reissullamme sen verran Texasin puolelle, että olimme yhden yön El Pasossa. Ja kun Texasissa olimme, oli paikallisia ribsejä pakko päästä maistamaan, oikein kunnolla texas style. Paikaksi valikoitui pienen googlettelun jälkeen motelliamme lähellä sijaitseva The State Line, joka tarjosi meille pienen yllätyksen siinä mielessä, että ravintola sijaitsi juuri osavaltion rajalla ja näin ollen portista sisään astuttaessa oltiinkin New Mexicossa! Paikan baby ribsejä kehuttiin kuitenkin kovasti, joten eipä sillä osavaltiolla niin väliä.Ravintola oli hauskasti sisustettu vanhoine jukeboxeineen ja cowboy-rekvisiittoineen. Olimme liikenteessä suht aikaisin, sillä halusimme vielä illan päälle ehtiä ennen auringonlaskua kaupungin näköalapaikalle. Saapuessamme paikalla ei ollut juuri muita ruokailijoita, mutta lähtiessä ravintola oli jo puolitäynnä ja lisää tuli koko ajan. 

Tilasimme yhden ribsiannoksen puoliksi, sillä jenkkiannokset ovat tunnetusti isoja. Koska nälkä oli melkoinen, kuolasimme myös alkupala-annoksista slidereiden perään ja tilasimme yhden slider-annoksen naudan brisketillä. Ruoka tuli pöytään todella nopeasti ja saimme aloittaa mässäilyn.Sliderit olivat ihanan yksinkertaisia ja mukana tullut kastikekippo takasi makunautinnon. Ihan maailman pehmeintä brisketlihaa se ei ollut, mutta hyvää kuitenkin. Ja sitten ribsien kimppuun! Annoksessa oli lisäksii maalaistyylistä perunasalaattia, coleslawta ja papumössöä, johon ihastuin ensimmäistä kertaa. Nam!

Itse ribsit olivat herkulliset. Söimme alkavasta ähkystä huolimatta annosta nopeasti poskiimme, sillä tämä oli vasta ensimmäinen ribsiannos tällä reissulla. Myös muut lisukkeet olivat hyviä, muutkin kuin se papuhomma. Lopulta jouduimme kuitenkin luovuttamaan emmekä saaneet full rackia syötyä kahteen pekkaan. Mahat täynnä vyöryimme takaisin Texasin puolelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti