perjantai 6. helmikuuta 2015

Kylmä avokadokastike



Ateria on joskus pienestä kiinni. Peruna ja kala eivät vielä muodosta mielestäni annosta, mutta lisätäänpä siihen vielä kastike, niin johan on herkkuateria kasassa. Kastikkeet tekevät kaikesta asteen tai kaksi parempaa eikä hyviä kastikeohjeita ole koskaan liikaa. Varsinkaan helppoja.

Kylmä avokadokastike sopii varmasti moneen, minä söin sitä uunilohen kera. Mies puolestaan terästi sillä lihamureketta. Kivan täyteläistä, mutta kuitenkin pirteää!

Kylmä avokadoakstike

Laita korkeaan astiaan kokonainen nippu lehtipersiljaa ja toinen nippu korianteria. Purista päälle yhden limetin mehu ja paloittele yksi yksikyntinen valkosipuli. Lisää 1 (pieni) lohkottu avokado sekä 200g ranskankermaa. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi ja mausta suolalla sekä halutessasi pienellä ripauksella chiliä.

Ps. Vielä ehdit osallistua keväiseen arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti