maanantai 15. joulukuuta 2014

Arvonnan voittaja!

Onneksi olkoon kommentti numero 32, sähköpostiosoitteesta päätellen Humppalulla, olet voittanut Lanfrachi-arvonnasta tuotepaketin! Onnettarena toimi Random.org. Otan yhteyttä sähköpostiisi!

Tässä vielä kommentti:

Viimeisin teema oli pinchot. Usein tehdään tapaksia ja ehkä kaikkein suurin suosikki on Italia-teema. Yksinkertaisia herkkuja joihin ei vaan kyllästy. 

Ja kiitoksia kaikille osallistujille kivoista teemaideoista ja hauskojen hetkien muisteluista! Tässä niistä joitakin:

Sofia: Mamma tapasi järkätä teemailtoja aina eri matkojen jälkeen. Lapsuudesta ehkä voimakkaiten mieleen on jäänyt Meksiko-ilta, josta paras ystäväni (tuolloin 5v) ihmetteli "miksi ne järkkää jotkut juhlat sen kunniaksi, että kävivät metsässä?"

j likkuna: Viimeisin teemailta oli oliivien ympärille rakentunut tapasillallinen. Tarjolla oli oliiviöljypohjaisia suklaatryffeleitä, tomaatti-oliivitapenedea ja oliivigrissiinejä.

Tuitiina: Meillä on muisteltu Kreikan matkoja, joita on useampi takana yhdessä ystävien kanssa. Kokoonnuttu matkaporukalla yhteen, tehty moussakaa ja tsatsikia, patonkia ja salaattia kreikkalaisittain tai jotakin muuta matkalta mieleen jäänyttä ruokaa, samalla muisteltu yhteistä matkaa ja sen kohokohtia :)

Merja-Maria: Me ollaan vanhojen luokkakavereiden kanssa istuttu iltaa jonkin teeman mukaan useamman kerran. Ollaan esimerkiksi oltu naistenpäivänä "Vahvoja naisia" (jokainen pukeutui joksikin tunnetuksi vahvaksi naiseksi) ja kesällä istuttiin piknikillä puistossa, jolloin teemana oli Värit (jokaiselle osanottajalle arvottiin jokin väri, johon piti pukeutua ja myös nyyttäriperiaatteella tuotavat herkut piti olla arvotun värin mukaisia). Toi väriteema oli kyllä ehdottomasti suosikkini! Kerrankin kaikki olivat värikkäinä liikenteessä ja ruokien ja juomien kanssa sai käyttää rutkasti päätä ja mielikuvitusta! Teemakemut on kivoja ja seuraavaksi voitaiskin harkita vaikkapa just jotain ruoka-aiheista teemaa, ehkäpä joko italian tai aasian makujen kautta.

koiperhonen: En ole varsinaisia teemailtoja kai koskaan järjestänyt, mutta toki esim. synttärit aina jonkin teeman ympärille rakentuu. Meillä on ollut ainakin pizzajuhlat ja jäätelöjuhlat. Myös halloween-bileitä on tullut järjestettyä. 


Arvonnan palkinnon tarjoaa Lanfranchi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti