lauantai 10. toukokuuta 2014

Pulled Lamb tykkää myös pizzasta



Niinhän siinä kävi, että vaikka minihampurilaiset olisi kuinka hyviä napostella, niin eihän me niitä monta päivää putkeen jaksettu. Ja kun nyhtölammasta riitti edelleen vaikka kuinka, jatkokehiteltiin siitä lammaspizza. Ja lammas, sekä marinoidut punasipulit, sopivat pizzaan paremmin kuin hyvin!

Pohjaan käytin näiden minipizzojen ohjetta, samoin tomaattikastikkeeseen. Tuoretomaattien lisäämisestä kastikkeeseen on tullut ihan mun suosikki, se tuo kivaa raikkautta pizzaan. Tällä kertaa minulla oli puoli rasiallista kirsikkatomaatteja.

Lisäksi pizzassa oli siis juustoraastetta, jonka päälle levitettiin täytteet eli nyhtölammas, marinoidut punasipulit ja murusteltua fetajuustoa. Päälle rouhaisin vielä mustapippuria ennen uuniin menoa. Nam!

Ps. Olen tänään matkalla lempikaupunkiini New Yorkiin. Tällä kertaa aikaa on viisi kokonaista päivää, joten jos sinulla sattuu olemaan joku hyvä ruokavinkki, niin kuulisin niitä mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti