tiistai 3. syyskuuta 2013

Bourbon Vanilla Ice Cream


Viskillä pehmitetty täyteläinen vaniljajäätelö on ihan ehdoton jälkiruokien kruunaaja. Ostimme pullon Jack Danielsia näitä ihania ribsejä varten, mutta viski sopii yllättävän moneen ruokaan pieninä annoksina. Vaniljajäätelö on kai yksi klassisimmasta päästä.

Bourbon Vanilla -jäätelö: Vatkaa kolmea luomukananmunaa muutama minuutti. Lisää hiljalleen 1dl sokeria edelleen vatkaten ja jatka vatkaamista vielä n. 5min. Sekoita joukkoon 1tl luomuvaniljatahnaa ja 1,5rkl viskiä. Lisää vielä 2dl maitoa ja sekoita.

Vatkaa 2dl kermaa hieman löysäksi vaahdoksi. Sekoita vaahto jäätelömassaan. Pyöritä massaa jäätelökoneessa ohjeen mukaisesti ja pakasta jäätelö ilmatiiviissä rasiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti