maanantai 12. elokuuta 2013

Uusia perunoita ja parmesania


Luin alkukesästä Ruokahommia-blogista makuhermoja virtuaalisesti kutkuttavan ohjeen parmesanperunoista. Ohje oli hyvin simppeli ja tehtiin ihanista pienistä uusista perunoista.

Valitettavasti sain kokeiltua ohjetta vasta nyt, sillä nämä perunat ovat niin herkkua, että uhraan kaikki jäljellä olevat uudet perunat parmesankuorrutukselle! Perunoiden kanssa paistettiin kokonainen kana lisukkeineen tähän tyyliin.

Parmesanperunat: Pese haluamasi määrä uusia perunoita ja halkaise ne kahtia. Veistele uunivuokaan voilastuja ja raasta päälle parmesania. Töki perunat voihin halkaisupinta alaspäin.

Paista 225-asteisessa uunissa niin pitkään, kunnes perunat ovat ryppyisiä ja pehmeitä ja voi on ruskistunut. Ripottele valmiiden perunoiden päälle hieman suolaa (unohtui minulta, mutta olivat hyviä ilmankin!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti