torstai 13. kesäkuuta 2013

Katkarapucocktail


Miamista minulla tulee ensimmäisenä mieleen ruokapuolelta seafood, siis vaikka en itse päässyt mitään mereneläviä testaamaankaan. 80-luvun seafoodista taas tulee mieleen katkarapucocktail ja niitä tehtiin myös Miami Vice -bileisiin. Cocktailit olivat tässä tapauksessa shotteja, mutta mielestäni hauska idea juhliin / buffettiin. Tästä annoksesta tulee 8 pientä shottia, eli ei kovin paljoa.

Kastike: Sekoita 2rkl paksua maustamatonta jugurttia, 1rkl valkosipulimajoneesia, limetin mehua maun mukaan sekä suolaa ja ripaus chilihiutaleita.

Cocktail: Sulata kourallinen katkarapuja ja pilko yksi avokado. Purista katkarapujen ja avokadon päälle limetin mehua (anna valua pois). Sekoita katkaravut, avokadonpalat sekä kastike. Siirrä tarjoiluastioihin ja lisää päälle tilliä.

2 kommenttia:

  1. No nyt on 80-luku ja Miami saavutettu!

    Nämä ja nuo sun edelliset cocktail-tikut ovat kummatkin sellaisia mun lapsuuden kodin 80-luvun bileiden vakiotarjoiluihin kuuluvia. Pappa oli Floridassa töissä ja mammalla oli super leveät olkatoppaukset ja vieraille syötettiin martineja, katkarapucocktaileja ja cocktail-tikkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana! Olen siis ollut ihan oikeassa ruokien suhteen! Kiitti vahvistuksesta :) Minullakin oli muuten bileissä päällä valkoinen jakku, joka oli hieman iso ja olkapäät leveät. Löydettiin hyvät vermeet alennuksesta :)

      Poista