tiistai 28. toukokuuta 2013

Yksi lempiravintoloistamme Pargassa

Otsikko on hieman valheellinen, sillä ravintola sijaitsee Valtoksen rannan puolella. Pargasta täytyy siis nousta linnoituskukkulalle ja kävellä toiselle puolelle, jonkin verran rinnettä alas. Sieltä löytyy ravintola nimeltä Flisvos, jossa on tarjolla sekä italialaista että kreikkalaista ruokaa. Ja meidän mielestä on ihan ok sekoittaa näitä kahta samalla aterialla :)

Huomasimme ravintolan, kun tarvoimme useamman päivän sen ohitse ja ravintolan sympaattinen sisäänheittäjä tervehti meitä jokaisella kerralla, sen kummemmin pyytämättä illallistamaan heillä. Ravintolasta on todella hienot näkymät Valtoksen puolelle, joten päätimme illallistaa siinä sopivan tilaisuuden tullen. Lisäksi paikan pizzatarjonta houkutteli, sillä olin kuullut, että myös lahden tällä puolella saisi varsin hyvää italialaista ruokaa.

Tilasimme ensimmäisellä kerralla pizzat: ikisuosikkini margheritan sekä kreikkalaisen grecon, jossa oli ainakin fetaa, oliiveja, vihreää paprikaa ja sipulia. Molemmat olivat herkullisia ja italialaiseen tapaan niitä ei ollut tukahdutettu liialla täytemäärällä. Pizza jäi mieleen kummittelemaan, joten viimeisenä päivänä menimme samaan ravintolaan uudelleen. Tilasimme taas margheritan, mutta tällä kertaa sen seuraksi tsatsikia, saganakia ja tonnikalasalaattia. Vedettiin aika juustoähkyt, mutta oli hyvää!


Saimme molemmilla kerroilla talon tarjoamat jälkkärit, appelsiini- ja omenakakkua. Hintatasoltaan ravintola oli mielestäni edullinen ja pöydästä aukeavat näkymät olivat huikean hienot. Olisin voinut mennä kolmannenkin kerran :)


2 kommenttia:

  1. Voin yhtyä kehukerhoon: erinomaisen maukkaat antimet (poikkesimme taannoin parikin kertaa), mutta kuppilan isäntä oli molemmilla kerroilla aika tympeän oloinen. Kausi oli lopuillaan ja asiakkaita vähän, liekö vaikutusta asiaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, onpa hauska sattuma, että ravintola on muillekin tuttu :) Me emme nähneet missään vaiheessa itse omistajaa, sillä ravintolan puolella hääri aina yksi ja sama mies, tämä tarjoilija/sisäänheittäjä, joka tosiaan oli varsin mukava :) Varmasti kauden loppumisella on vaikutusta asiaan, ainakin yleensä turistikohteissa.

      Poista