torstai 9. toukokuuta 2013

Halloum-meloni -salaatti


Ruuasta puhuttaessa tulee usein todettua yksinkertaisen olevan hyvää, jopa parasta. Olin suunnitellut tähän ruokaisaan salaattiin mangoviipaleita, mutta ostamani mango ei ollut ehtinyt kypsyä määräaikaan mennessä. Mango jäi siis pois ja hyvä niin, sillä muutoi salaattilautasella olisi ollut turhaa ruuhkaa.

Tämä salaatti sopisi hyvin alkupaloiksi tai leivän kera myös kokonaiseksi ateriaksi. Halloumista tulee välittömästi mieleen kesä, sillä juusto kuuluu olennaisesti grillaukseen. Kysymys kuuluukin, miksi ihmeessä halloumia ei tule käytettyä talvella? Kesäisin aina muistaa kuinka hyvää se on.

Salaatti: Paahda kuivalla pannulla pinjansiemeniä. Paista sen jälkeen halloumin palat molemmin puolin. Revi lautaselle cosmopolitan-salaattia ja leikkaa cantaloupe-melonin paloja. Kasaa kaikki lautaselle ja valuta päälle hieman balsamico-siirappia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti