torstai 11. huhtikuuta 2013

Paprikakastike pizzalle ja miksi ei muullekin



Hehkutin aikaisemmin tapas-aineksista kyhäämääni pizzaa, jossa oli pohjalla valmista paprikakastiketta. Kastike oli tuliaisia Kanarialta, joten uuden paprika-pizzan himoissa piti kääriä hihat ja alkaa soseutushommiin.

Paprikakastike (2 pyöreälle pizzalle): Pilko 1,5 grillattua paprikaa (säilyke) ja 1 valkosipulinkynsi. Lisää ainekset blenderiin ja mausta 1tl (savu)paprikajauheella, suolalla, pippurilla, 1tl sokerilla, mustapippurilla ja chilihiutaleilla. Kaada joukkoon vielä 1rkl öljyä ja 2-3rkl vettä. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.

Ja pizzan päällä oli tällä kertaa paprikakastikkeen lisäksi tuoretta basilikaa, parmesan-juustoa ja mustaleima emmentalia, pekoniviipaleita pieninä paloina ja kirsikkatomaatin siivuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti