maanantai 11. helmikuuta 2013

Wingsien jämäruokaa: lämpimät kanaleivät



Wingseistä jäi harmittavasti jäljelle annos, joka olisi varsin ruhtinaallinen yhdelle, mutta hieman vajaa kahdelle päivän ainoana ruokana. Wingsien jämät piti siis jatkojalostaa uudeksi ruuaksi ja mikäs helpompaa kuin lämpimät voileivät, saa muutkin jämät upotettua niihin ja käytettyä pakastimessa lojunut muutaman palan paahtoleipäpussi. 

Asettele paahtoleivät leivinpaperin päälle pellille ja sivele niiden päälle tomaattikastiketta (meillä oli tämän tomaattikastikkeen jämiä). Riivi kananliha wingseistä ja tee siitä pientä hakkelusta ja lisää leipien päälle. Kaada kanojen päälle hieman tulista chilikastiketta (esim. wingseille tarkoitettua).

Pilko ananasta pieneksi hakkelukseksi ja lisää kanojen päälle. Sekoita keskenään 1 kananmuna ja 1,5dl maitoa. Raasta n. 100g juustoa ja lisää munamaidon sekaan. Lisää kuorrute leipien päälle. Paista 200 asteisessa uunissa kunnes juusto on ruskistunut hieman.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Lämpimiä voileipiä pitäisi tehdä useamminkin :)

      Poista
  2. Mulla on kausittaista niiden tekeminen. Nyt on tehty useammin kun mies on muistutellut mutta joskus on pitkiäkin taukoja. Meinaa vaan aina olemaan se sama, tomaatti-tonnikalaleivät mitä tehdään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joihinkin ruokiin vaan jämähtää aina joksikin aikaa ja sitten ei tulekaan tehtyä ollenkaan. Meillä ei ole yleensä leipää, joten lämpimiä voileipiäkin on hieman hankala tehdä pelkistä täytteistä... Siksi meillä on aina pizzaa ;)

      Poista