tiistai 22. tammikuuta 2013

Say cheesecake!

Sain häpeäkseni todeta edellisen New Yorkin reissun jälkeen, että perinteinen juustokakku jäi maistamatta. Yhtä huonosti meinasi käydä tälläkin kertaa. Sitten viimeisenä päivänä päätin, että juustokakkua on saatava, vaikka sitten helpoimmin ja nopeimmin eli läheisen ruokakaupan tiskistä. Boksissa oli pala suussasulavaa suklaakakkua sekä samankokoinen palanen perusjuustokakkua. Ja eikun hotellille herkuttelemaan!Vaikka juustokakku ei ollut kahvilasta ostettu, oli se kuitenkin varsin hyvä. Täyteäläinen, kuten odottaa voi. Minua jäi hieman harmittamaan, etten ehtinyt maistaa Junior'sin kuulua juustokakkua (kuten suunnitelmissa oli), joten halusin vielä lentokentällä syödä toisenkin kakkupalan satunnaisesta kahvilasta. Sillä kerralla otin mansikkapäällysteisen version. Hyvä sekin, mutta ehkä kaupan versio voitti nyt kahvilan version.Myös suklaakakku oli ihanaa ja juuri sopivan kosteaa ja moussemaista. Jauhoisilla kakuilla ei tee mitään! 

4 kommenttia:

 1. Ompa ihania kuvia, tulee nälkä vaikka onkin tuoretta omatekoista leipää nenän alla tässä ;) Mä ostan aina cheesecake-palasen kun käväisen Boston Bakeryssä tässä lähistöllä.. aina yhtä ihana, raskas ja tahmainen.... nam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahmaisuus on aina hyvän kakun merkki :) Saiskohan sellaista oikein tahmaista juustokakkua tehtyä itse? Siskoni teki viime kesänä kyllä tosi hyvää juustokakkua, jossa oli vadelmia mukana, pitäis varmaan kokeilla sitä joskus :)

   Poista
 2. Parhaan juustokakun olen itse tehnyt Iittalan kartio-kuppeihin ja mustaherukoita päälle. Sellainen uuniin menevä amerikkalainen juustokakku joka on tahmainen keskeltä mutta se ei toimi isoon vuokaan se resepti ;) ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Täytyykin joskus kokeilla pienempinä annoksina :)

   Poista