perjantai 4. tammikuuta 2013

Ruokaterveiset Amerikan mantereelta!

Kauan odotettu Miamin ja New Yorkin reissu on nyt heitetty ja kotona ollaan. Odotan suorastaan innolla kattiloihin ja pannuihin tarttumista, sillä matkan varrelta lähti mukaan myös erilaisia ruokatuotteita (lähinnä mausteita ja kastikkeita). Lisäksi söimme vaikka mitä hyvää ja olisi kiva yrittää toteuttaa samoja ruokalajeja itse.

Odotetusti söimme matkan aikana paljon hampurilaisia: suosikkejamme Shake Shackin perushampurilaisia, lattareiden omaa versiota fritaa sekä astetta fiinimpiä Island Burgerin open burgereita.

Eikä pizzaltakaan vältytty: pizzaslice suosikkimme Pizza Bravo tuli kokeiltua uudelleen heti alkajaisiksi New Yorkissa ja viimeisenä päivänä jonotimme menestyksekkäästi kuuluisaan (ja New Yorkin suosituimpaan) Grimaldi´s pizzeriaan.Matkan aikana tuli myös syötyä jopa kolmeen otteeseen meksikolaista: pikaruokaversiota tacoista Newarkin kentällä, burritoja jo aiemmin testatussa Chipotle Mexican Grillissä sekä yllättäen tacoja myös Key Westissä. Olin haaveillut paikan seafoodista, mutta valitsimme lopulta ravintolan tilanteen ja ulkoilmaterassin mukaan. Eikä meksikolainen ravintola ollut yhtään hullumpi valinta!

New Yorkissa korjasin edellisen reissun puutteet ja pääsin maistamaan aitoa täytettyä bagelia sekä lopulta myös paria eri juustokakkua. Herkkuja kaikki!Nykin hotellimme sijaitsi Brooklynissa ja meillä oli hotellin puolesta aamupala läheisessä dinerissa. Söimme lähes poikkeuksetta pannukakkuja, jotka olivat parhaita pannukakkuja ikinä! Nyt emme ehkä osaa olla ilman pannariaamupalaa, joten täytynee tehdä niitä ainakin viikonloppuaamuisin.

Kaikista reissun herkutteluista on luvassa vielä paaljon lisäpostauksia, kunhan kameran yli tuhat kuvaa on purettu koneelle. Sitä ennen tarjolla on näitä muutamia Instagram-räpsyjä :)

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Hieno joulumatka teillä oli!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matka oli hieno ja herkullinen :)

   Poista
 2. Kuulostaa herkulliselta reissulta! Amerikassa ei kyllä nälästä tartte kärsiä, aina on ruokaa tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Vaihtoehtoja on aina monia ja jokaisen kulttuurin ruokaa tuntuu olevan tarjolla joka paikassa :)

   Poista
 3. Entisessä asuinkaupungissani on kyllä mahtavasti ruokapaikkavaihtoehtoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ootko sä asunut Nykissä? Mun lempikaupungissa, oon niin kade! Ja oisin kyllä Miamistakin :) Alettiin heti taas suunnittelemaan, että muutettaisko vaikka Brooklyniin ;)

   Poista