sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Lounaalla food courtissa (Dolphin Mall)

Juttelimme eilen Campasimpukan kanssa muutaman lauseen Miamin ostoskeskuksista. Pieni ulkoilmaostari, jossa El Rey de las Fritas sijaitsi, ei ollut sellainen periamerikkalainen mall, jollaisia olemme tottuneet näkemään telkkarissa ja tietenkin joissa olemme vierailleet nykyisellään myös lähes missä tahansa maan kolkassa.

Me valitsimme kaikista Miamin mahdollisuuksista Dolphin Mall -ostoskeskuksen, sillä vaikka se onkin uudehko, se kuulosti sellaiselta paikalta, missä miamilaiset itse käyvät ostoksilla (niin ja olihan siellä pari outlettia, jotka halusin koluta läpi). Matka Miami Beachilta Dolphiniin kesti bussilla uskomattoman kauan ja vaikka olimme perillä vain parisen tuntia, kesti reissu kokonaisuudessaan päivän.

Että tuleehan siinä sitten nälkäkin jossain vaiheessa ja parasta näissä ostareissa on food courtit. Dolphinin food court oli hyvin meluisa eikä asiaa auttanut iso lasten leikkialue, joka oli sijoitettu jotakuinkin tilan keskelle. No, eivätpähän ihmiset jää liian pitkäksi aikaa pöytiin notkumaan, sillä vapaata pöytää oli melko hankala metsästää ruokatarjottimen kanssa.Valinnanvaraa ruuan suhteen oli ilahduttavan paljon, sillä pikaruokalat edustivat monen eri maan ruokalajeja: meksikolaista, sushia, kiinalaista, kreikkalaista... Me päädyimme lähes heti kiinalaiseen (Yeung´s Lotus Express), sillä ne tiskissä olevat kanapalat näyttivät niin herkullisille ja lisäksi minä olisin valinnut nostalgiasyistä juuri kiinalaisen ravintolan ja juuri ne appelsiinikananpalat.

Homma toimi niin, että ensin valittiin joko paistetut nuudet tai riisi, sitten 1-3 lisuketta. Otimme yhteisen annoksen kahdella lisukkeella, mikä riitti hyvin lounaaksi. Valitsimme annokseemme nuudeleita, appelsiinikanaa ja jotain toista kanaa, jossa oli mm. paprikaa seassa.Ruoka oli hyvää ja appelsiinikana juuri niin karamellisoitunutta kuin muistelinkin. Saako sitä Suomesta? Nuudelitkin olivat varsin hyviä eikä toisessa kanassakaan ollut mitään valittamista. Annos oli varmasti epäterveellinen (varsinkin se appelsiinikana), mutta aloin heti miettimään, miten sellaista kanaa saisi tehtyä itse kotona. Pitää ainakin yrittää! Ja vinkit otetaan vastaan :)2 kommenttia:

  1. Silmäni tarrasivat olennaiseen: pekoniliukumäkiä! Mieletöntä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä olen ehkä ainoa sokea, joka ei ole heti huomannut noita pekoniliukumäkiä :D Ja muutkin telineet on jotain ruokajuttuja, makkaroita ja muita, hauskaa!

      Poista