maanantai 28. tammikuuta 2013

Brownstone Bagel & Bread Co.


Amerikan reissulle lähdettäessä minulla oli syömisten suhteen muutamia tavoitteita: 1) juustokakku, 2) Magnolia Bakery, 3) Grimaldi's, 4) uudet hampurilaiskokeilut, 5) tyypilliset pikaruokalat, erityiskiinnostuksena Taco Bell, sekä 6) täytetty bageli.

Suurin osa näistä toteutuikin, ja sattuman kautta myös täytetty bageli. Ei mennä sen enempää yksityiskohtiin, mutta päädyimme siis Brooklynin Park Slopessa sijaitsevaan Brownstone Bagel & Bread Companyyn uuden vuoden iltana muutama tunti ennen vuoden vaihtumista. Olin jo monta kertaa katsonut paikkaa ohimennen ja kerrankin sattui olemaan nälkä ja ylimääräistä aikaa samaan aikaan.

Bageleissa oli valinnan varaa ja listalla oli varmasti parisenkymmentä vaihtoehtoa. Ja sitten piti vielä päättää bagelin laatu. Minä valitsin seesaminsiemenbagelin ja paahtopaistilla ja mozzarellajuustolla. Teimme aloittelijan virheen ja tilasimme molemmille omat bagelit. Ne olivat nimittäin jättimäisiä ja lihaakin oli todella paljon.


Bageli oli hyvää, mutta lihaa oli minun makuuni ihan liikaa. Lopulta jaksoin syödä puolikkaan ja otin toisen puolikkaan mukaan. Myöhemmin hotellilla, kun vuosi oli vaihtunut ja maha hiukan vajunut, poistin suurimman osan lihasta ja söin loput hyvällä ruokahalulla. Miehen valitsema kanavaihtoehto oli paljon inhimillisempi ja eri täytteitä oli sopivassa suhteessa. Seuraavan kerran muistan, etten valitse mitään lihaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti