sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Dagen efter fiesta platterAmerikkahenkisten pikkujoulujen jälkimainingeissa tuli nälkä. Ruokatarjonnasta oli jäänyt tähteitä lähinnä dippien, nachojen ja muutaman mozzarellapoppersin muodossa. Söin ensin poppersit mikron vieressä seisoskellen, mutta juhlien jälkeinen kroppa ei oikein hyväksynyt sitä tarpeeksi suureksi mätöksi. Piti siis kehittää jotain muuta ja kaivella köntti jäistä jauhelihaa sulamaan. Lopulta tähteistä muodostui krapulapäivän fiesta platter!

Ruskista pannulla jauhelihaa (ja lisäksi esim. sipulia ja valkosipulia). Mausta suolalla, pippurilla, bbq-kastikkeella jne. mausteilla. Kaada sekaan esim. cheddar-dipin jämät ja anna hautua hetki.

Kaada jauhelihamössö laakealle lautaselle. Lisää päälle salsaa ja lime-dipin jämät. Asettele nachoja lautasen reunoille ja syö käsin.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta, tuolla se olo varmasti paranee :) Eilen kiitin juuri onneani, tämän vuoden pikkujoulut ovat nyt takana päin - varmaan joku vanhuuden merkki, kun on tyytyväinen siitä, että pikkujoulut on juhlittu! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä se on nykyään niin, ettei ihan joka viikonloppu jaksa pikkujouluilla eikä edes joka toinen ;) Onneksi meidän pikkujoulut olivat sopivalla tavalla railakkaat ja dagen efter ilmeni vain rasvaisen- ja suolaisennälkänä :)

      Poista