sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Brunssi kotonaOlen todella kokematon brunsseilija. Syytän Oulua, sillä korviini ei ole toistaiseksi kantautunut hinta-laatu -suhteeltaan tarpeeksi hyvää brunssia ja lisäksi tarjontaa on erittäin vähän. Ja sitten vielä suuret suunnitelmat Berliinin loman brunsseilusta muuttuivat "tavalliseksi" aamupalaksi, mikä oli kyllä erittäin hyvää mutta ei kuitenkaan virallisesti brunssia. Voi olla, että olen viimeksi virallisesti brunsseillut aikoja aikoja sitten Iowassa. Huh!

Oma brunssi on ollut mielessä jo pitkään, mutta kun perheemme on kovin pieni, ei kovin työläs brunssi houkuttele, kun suurin osa jäisi syömättä. Onneksi saan välillä (brunssi-innokkaita) sukulaisia käymään. Toivat vielä (erittäin kaunista ja hyvää!) kakkuakin! :)Brunssimenuksi valikoitui seuraavaa:

- Croissantteja, persikka- ja kirsikkahilloa, brie- ja manchego-juustoa, rypäleitä ja hunajamelonia
- Tapaslautanen, jolla prosciutto-kinkulla käärittyjä hunajameloneja, cheddarpaloja, chorizoa, kurkkua ja paprikaa
- Pekonikuppeja
- Chorizo-perunasalaattia
- Graavilohta

- Avokadovanukkaat
- Mustikka-valkosuklaa -kakku

- Mimosat
- Maitokahvia

Avokadovanukkaiden, pekonikuppien ja chorizo-perunasalaatin ohjeet seuraavat pian perässä. Nyt täytyy hieman suletella tuntikausien herkuttelun jäljiltä ;)

8 kommenttia:

 1. Oi, jo nuo valokuvat ovat väriterapiaa tähän marraskuuhun.
  Elena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tänään tosiaan väri- ja ruokaterapiaa :) Toimii!

   Poista
 2. Näyttää kyllä ihan tajuttoman hyvältä! Oliko vieraat tehnyt kakun itse? Ompas kaunis!! Jään odottelemaan ohjeita brunssiherkkuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkusiskoni oli leiponut kakun ihan itse ja oli kyllä ihan mielettömän kaunis! Ja hyvä muutenkin :) Ihan luksusta tällaiset brunssit, kun saa syödä tuntitolkulla ja jutella mukavia :)

   Poista
 3. Brunssi on joka tapauksessa parasta hyvässä seurassa - eli saitte kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;-) Jään odottelemaan ohjeita, jo nyt vesi kielellä chorizo-perunasalaatista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, seura on vähintäänkin yhtä hyvää kuin ruoka ;) Chorizo-perunasalaatti oli yksinkertaista mutta todella hyvää ja onneksi sitä jäi myös huomiseksi lounaaksi!

   Poista
 4. Ja meillä syötiin aamulla kaurapuuroa........... huoh.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä nyt ei käy kateeksi ;)

   Poista