lauantai 6. lokakuuta 2012

Puistolan Deli

Eilen oli kovin sateinen päivä ja minä pujahdin sadetta pakoon lounaalle Puistolan Deliin. Enkä ollut ainoa, mutta onneksi mahduin sekaan ja sain vihdoinkin testattua Puistolan salaatteja. Olen aikaisemmin herkutellut kyseisessä paikassa leivoksilla ja kerran päässyt syömään ihan diningin puolelle (joka oli todella hyvä, mutta sen verran hinnakas, ettei ihan joka päivä tule pistäydyttyä...). 

Delin puolelta saa lounaaksi esimerkiksi salaatteja. Valitsin itse valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden (lohi-pastasalaatti), mutta salaatin voisi myös rakentaa itse haluamistaan lisukkeista. Kastikevalinnassa päädyin seesam-vinegretteen. Annokseen tuli mukaan myös ihana minijälkkäri, joka sisälsi palan pullaa, kermavaahtoa ja jotain hilloketta (inkivääri?) ja oli kyllä kiva piristys sateisen päivän keskelle. Hintaa lounaalle tuli n. 9e.Salaatti oli selkeästi jotain muuta kuin perus lounassalaattia. Vihersalaattimix, joka on kaikkien salaattien pohjana, sisälsi mm. rukolaa ja pinaattia. Omassa salaatissani oli lisäksi täyteläistä lohi-pastasalaattia, ihanaa marinoitua punasipulia sekä isoja että pieniä kapriksia. Kokonaisuus oli todella hyvä, mutta ehkä kastikevalintani ei ollut paras mahdollinen. Tykkäsin kyllä itse kastikkeesta, mutta kokonaisuudessaan salaatista tuli hieman liian etikkainen kaikkine lisukkeineen.

Pidän Puistolan miljööstä kovasti ja kaikki kolme eri puolta ovat kivasti erilaisia, mutta sopivat kuitenkin yhteen. Tosin siis bistron puolella en ole koskaan ruokaillut. Pitää kokeilla sitä seuraavaksi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti