perjantai 12. lokakuuta 2012

Lounassalaatti lohesta



Edellisen päivän uunilohesta saa kivan salaatin lounaaksi. Kastikkeenakin voi käyttää samaa lime-jugurttikastiketta. Kätevää! Tässä salaattia on tehty vain yksi annos.

Kuori puolikas avokado. Purista päälle limetin mehua ja rouhaise hieman merisuolaa. Paloittele muutamiksi isohkoiksi lohkoiksi. Koko salaatti: laita alimmaiseksi tuoreita pinaatin lehtiä ja ituja. Päälle avokadon lohkot, paloja uunilohesta ja lime-jugurttikastiketta. Lisää vielä päällimmäiseksi herneenversoja.

4 kommenttia:

  1. Kalaruokaa tekisi mieli, tässäpä oiva vinkki, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis tehdä jotain muutakin kalaruokaa nyt kun innostuin :)

      Poista
  2. Oi ompa ihanannäköinen. Kauhea avokadonhimo iski..

    VastaaPoista