tiistai 9. lokakuuta 2012

Kana-parsakaalisalaattiRosmariini oli tehnyt ihanaa pekoni-parsakaalisalaattia heinäkuiselle blogipiknikille. Haluan ehdottomasti kokeilla herkullista reseptiä joskus ihan siinä alkuperäisessä muodossaan, mutta tällä kertaa kyseinen ohje toimi lähinnä viitteellisenä taustatukena, sillä pekonin sijaan on kanaa ja cashewn sijaan pinjansiemeniä. Lisäksi jotain muutakin puuttuu ja jotain on lisää. Mutta hyvää tuli tästäkin!

Aloita pilkkomalla parsakaalia pienemmiksi paloiksi. Sopiva määrä lienee noin kourallinen per henkilö (tässä ohjeessa vain yksi). Höyrytin parsakaalta muutaman minuutin, jotta se pehmenee hieman. Olin kypsentänyt kanafileen jo edellisenä päivänä keittämällä, joten minun tarvitsi vain pilkkoa se.

Majoneesikastike: 0,5dl majoneesia, 1rkl sokeria, 0,5rkl viinietikkaa ja mustapippuria, kaikki sekoitetaan. Lisää parsakaalit ja kanat majoneesin sekaan, sekoita ja anna marinoitua jääkaapissa parisen tuntia.

Sekoita parsakaali-kanaseos salaattisekoituksen kanssa (mm. rukola ja pinaatti). Paahda pannulla pinjansiemeniä ja kaada salaatin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti