keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Täyteläinen kirsikkatomaattipasta



Pastakastikkeet ovat usein täyteläisiä, ainakin kaikki kermaan tehdyt. Siksi kastike ei mielestäni kaipaa mitään lihaa, vaan mehukkaan makeat tomaatit ovat täysin riittävät. Tästä määrästä tulee kastiketta jopa neljän hengen pasta-annokseen, riippuen tietenkin keitetyn pastan määrästä.

Silppua sipuli ja muutama valkosipulinkynsi. Kuumenna pannulla 1-2rkl öljyä ja kuullota sipulit. Lisää pannulle puoli purkkia paprika-cashew -tahnaa. Kaada joukkoon 2dl kermaa, kasvisfondia ja 150g murusteltua fetaa. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama minuutti. 

Leikkaa kirsikka/miniluumutomaatteja (250g) puoliksi. Mausta kastike pippurilla ja pasta rossa mausteella. Lisää kirsikkatomaatit ja anna kiehua vielä muutama minuutti.

Lisää kastike pastan sekaan ja sekoita.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä todellakin täyteläiseltä, nams! Mun mielestä pasta voi olla ihan hyvin lihaton, hankala saada vain mies ymmärtämään.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, minäkin sain lihansyöjän tykkäämään tomaatista ;) Kunhan on sitten muuten maukasta ja täyteläistä.

      Poista