torstai 6. syyskuuta 2012

Lukijakysely ja arvonta

Blogini oikeaan reunaan on juuri ilmestynyt TNS:n lukijakysely, joka liittyy piakkoin julkistettavaan yhteistyöhön. Lukijakyselyyn vastanneet osallistuvat arvontaan, jossa voi voittaa lahjakortin. Arvonta suoritetaan kaikkien yhteistyöhön osallistuvien blogien lukijakyselyyn vastanneiden kesken. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu tutkimukseen! Joka tapauksessa onnea arvontaan kaikille osallistujille :)

9 kommenttia:

 1. Onkohan joku häiriö, kun sitä kyselyä ei nyt näy? Kävin jo eilen täyttämässä sen, mutta nyt sillä kohtaa on vain tyhjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyselyn pitäisi näkyä vain kerran, eli jos vastaa kyllä tai ei kiitos, niin kyselyn kohdalla on seuraavalla kerralla tyhjää (mun tapauksessa valkoinen laatikko). Kiva kun täytit kyselyn! :)

   Poista
 2. Ahaa, minulla ei näkynyt myöskään jonkun toisen bloggaajan samanlaisessa kohtaa mitään. Se on varmaan sitten se sama kysely, joten yksi kerta riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, ymmärsin kyllä itse niin, että pitäisi näkyä jokaisessa blogissa kunnes juuri siihen kyselyyn on vastattu... Mutta ehkä olen ymmärtänyt väärin. Periaatteessahan kysely on sama, se eka kysymys taitaa olla ainoa blogikohtainen. Ehkä siinä sitten tosiaan yksi kerta riittää :)

   Poista
 3. Vastattu on! Jään suurella mielenkiinnolla ja uteliaisuudesta kihisten odottelemaan, millaisesta yhteistyökuviosta mahtaa olla kyse... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran voin valottaa, että kyseessä on Inspiration-konsepti, jossa on mukana ruoka-, muoti-, kauneus-, sisustus- ja lifestyleblogeja. Minäkin odotan suurella mielenkiinnolla uusia tuulia! :) Kiitos kun vastasit kyselyyn ja onnea arvontaan!

   Poista
 4. Olisko joku häiriö kumminkin, kun ei mullakaan näy kuin tyhjä ruutu sillä kohdin. En ole vastannut kyselyyn, joten jokseenkin kummallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti ei ole joku vika. Pitänee kysyä tutkimuksen järjestäjältä varmuuden vuoksi. Huomasin tänään itsekin, että vaikka kysely pitäisi näkyä omalla koneellani, se ei näkynyt. Tällä hetkellä se kuitenkin näkyy.

   Niin ja joillakin koneilla (tai selaimilla) kysely ei ole ilmeisesti näkynyt ollenkaan, näin olen kuullut.

   Kiitos kun ilmoitit, kyselen asiaa vielä enemmän osaavilta :)

   Poista
  2. Sain selville, että selaimessa voi tosiaan olla vika. Kysely ei aina näy internet explorerilla, mutta vikaa korjataan parhaillaan :)

   Poista