keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Juuri nyt: 3K:ta keitot, keksit ja kasvisruoka!

Olen erityisen kiinnostunut tällä hetkellä kolmesta ruokajutusta: keitoista, kekseistä ja kasvisruuasta. Keitot selittyvät syksyllä ja kaipuulla sekä mieltä että kehoa lämmittävään ruokaan. Tänäänkin on aikaissa tehdä keittoa (bataattikeittoa). 

Keksit eivät ole olleet minulle koskaan kovin intohimoinen juttu, mutta kesällä tein pitkästä aikaa itse keksejä ja siitä se sitten lähtikin, keksi-innostus! Tämä koskee vain itse tehtyjä keksejä, joista minulla on vielä julkaisemattomia ohjeita ainakin kolme!Kasvisruokaan sain sysäyksen oikeastaan taloudellisista syistä. Haluan nuukailla koko syyskuun ja ehkä vähän enemmänkin. Kasvisruoka tulee mielestäni hieman liharuokaa edullisemmaksi, vaikka kasvikset ovatkin Suomessa joskus törkeän kalliita. Lisäksi monet kasvisruuat ovat todella hyviä, mutta kun on tottunut tekemään "liharuokaa", jää kasvisruuat monesti unohduksiin viikon ruokalistaa miettiessä. Tällä viikolla syömme pelkkää kasvisruokaa ma-pe, mutta viikonloppuna olisi tarkoituksena tehdä lihaa, eli tarkoituksena ei ole kokeilla kasvisruokavaliota vaan syödä enemmän kasviksia.

Haluan jakaa ajottaiset innostukseni myös teidän kanssa, joten perustin yläpalkkiin Juuri nyt! -osion, jossa olen listannut blogissa julkaistuja ruokia. Toivottavasti siitä on jotain iloa myös muille keitoista, kekseistä tai kasvisruuasta kiinnostuneille. Listat päivittyvät toki sen mukaa, mitä postauksia julkaistaan :)

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo uusi osio! Sinulle on Campasimpukassa "pieni" haaste ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiva jos tykkäät! Minusta on kiva listata asioita (ja osallistua haasteisiin!)

      Poista