sunnuntai 12. elokuuta 2012

Rapufiesta ja mökkeilyä

On todella kätevää, kun on oma blogi. Ensinnäkään ei tarvitse kertoa ruokatoiveitaan äidille ennen visiittiä kotipuoleen vaan voi kirjoittaa tänne haluavansa rapuja. Sitten tarvitaan vain armas pikkusisko, joka välittää toiveen äidille ennen kauppareissua. Erinomaista!

Jos viimeksi mietinkin rapujen keittämisen tarkempia koordinaatteja, niin ravut piti vain sulattaa, sillä ne olivat valmiiksi keitettyjä. Rapujen kanssa oli tuttuun tapaan paahtoleipää, tilliä ja sitruunavoita. Ai nam!


Rapujen syönti on hauskaa puuhaa, sillä ainakin omasta päästäni eri välivaiheet ehtivät unohtua vuodessa. Lisäksi kuoret halkeilevat joskus miten sattuu ja kovan aherruksen päätteeksi leivän päälle päätyy muutama gramma ravunlihaa. Siinä kyllä tuntee ansainneensa ruokansa ;)

Ravut eivät olleet viikonlopun ainoa herkku ja ruokien lisäksi saimme kerättyä sankollisen mustikoita ja muutaman rasian vadelmia. Ihanaa!

Loppukesän mökkiviikonloput ovat täynnä tunnelmaa ja kuviakin tuli räpsittyä muutama :)


2 kommenttia:

  1. Ah rapuja <3 vasta pari vuotta takaperin söin ensimmäisen kerran itse pyydettyjä rapuja. Tosiaan se vaivannäkö pyynnissä ja sitten pöydässä kyllä palkitsee vaikka ravunlihan määrä leivällä ei päätä huimaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole koskaan pyytänyt itse rapuja, se voisikin olla jännää! :) Ja varmasti hyviä kun niin tuoreita!

      Poista