tiistai 21. elokuuta 2012

Makuja kotoa Facebookissa!

Kyllä, olen niin nörtti että menin tekemään blogilleni sivut Facebookiin. Jos olisin kymmenen vuotta nuorempi, ei se olisi mitään nörtteilyä, mutta koska tällainen on minulle outoa, tunnen oloni myös hieman oudoksi. Mutta face houkutti aivan liikaa, sillä seuraan sitä kautta itse muutamien lempiblogieni postauksia. En ole koskaan osannut seurata blogeja Blogilistan kautta, mutta naamakirja sen sijaan sopii minulle mainiosti! Ehkä joukossa on muitakin samanhenkisiä?

Yksi syy sivuille on siis omat mieltymykset blogien seuraamiseen. Toisekseen halusin kokeilla tehdä jonkun muunkin sivun Faceen kuin tapahtuman. Että voin sanoa, että osaan, jos joku kysyy ;). Kolmanneksi minusta on kiva ladata kuvia kansioiksi, mikäli aiheeseen liittyy useamman kuvan kokonaisuus. Neljänneksi minusta on ihanaa värkätä kaikkea sellaista, missä yhdistyy kuvaa ja tekstiä. 

Mikäli siis haluat seurata blogini tapahtumia Facebookissa, käy tykkäämässä tästä! Ja jos sinun blogillasi on sivut, saa niistä vinkata mieluusti kommenttiosastolla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti