perjantai 3. elokuuta 2012

Lounasleipä tonnikalastaHyvää ja helppoa lounasta? Kyllä! Kaikenlaiset voileivät ovat näitä molempia ja lisäksi ne voi valmistaa jo ennakkoon, jos tarve vaatii. 

Paahda kaksi leipää paahtimessa. Sivele toisen päälle hieman majoneesia. Kasaa päälle myös tonnikalaa, raejuustoa (minulla oli Lidlin tahnamaista raejuustoa, joka pysyy hyvin leivän välissä), tomaattisiivuja ja basilikan lehtiä. Laita kansileipä paikalleen ja purista täytteitä yhteen. Syö.

5 kommenttia:

 1. Nyt Lidlissä on Espanja-teeman tonnikalaa lasipurkissa, se on todella hyvää. Hinnakasta, mutta purkki riittää pitkään ja säilyy kyllä jääkaapissa avattunakin, jollei kalaa sitten napsi palan silloin toisen tällöin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, sehän se oli mitä mun piti ostaa eilen lidlistä! Ostin kyllä sitä oliiviöljyä, mutta unohdin koko tonnikalan. Nim. tälläkin viikolla jo kolmena päivänä tonnikalaa syönyt ;) Pitää kai tehdä uusi reissu!

   Poista
 2. Thanks for this informative post , keep Sharing like this !

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Oletko löytänyt Oulun kaupoista mistään tonnikalaa joka olisi eettisesti ja ympäristöystävällisesti kestävää? Siis kalastettu niin, että laji ei ole sukupuuttoon kuolevaa sorttia ja kalastustapa on ympäristöystävällinen. Itse rakastan tonnikalaa yli kaiken, mutta en löydä mistään Oulusta tonnikalaa joka tuohon yllä olevaan kuvaukseen sopisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Valitettavasti minulla ei ole kyllä tietoa löytyykö mistään Oulun kaupasta eettisesti kestävää tonnikalaa :( Pitääpä pitää silmät auki ja ilmoittelen vaikka täällä kommenttiboksissa, jos sellaista löytyy :)

   Minulle tonnikala on sellainen kausittainen juttu. Välillä en syö sitä tyyliin vuoteen ja sitten tulee himo ja sitä pitääkin syödä sitten joka päivä :)

   Poista